Welcome Guest [Log In] [Register]
BARU DIBUKA! Klik butang Like dan temui ribuan pengguna laman web ini.
Tawaran Iklan Di bawah Ini Akan Tamat Pada Bila-bila Masa:


Add Reply
PANAS!!! Soalan Ramalan Terkini 2010 UPSR,PMR,SPM; soalan Ramalan 2010 UPSR,PMR,SPM
Topic Started: Mon Aug 30, 2010 11:41 pm (2,044 Views)
rina17
Member Avatar
Kadet
Kertas Soalan Ramalan Matematik.UPSR,PMR dan SPM 2010 Review: Berbaloi atau Tidak? Jika anak-anak kita lemah dalam pelajaran maka , kertas soalan ramalan UPSR adalah alternatif terbaik. Ini kerana kertas soalan Ramalan matematik 2010 keluaran maths-catch.com adalah yang terbaik setakat ini.
Kertas Soalan Ramalan Matematik.UPSR,PMR dan SPM 2010 Review:Berbaloi atau Tidak?

Bersempena dengan demam peperiksaan yang hanya tinggal beberapa minggu sahaja lagi ,Pendidikan Terbilang ingin membuat satu review sebuah ebook Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 Keluaran Maths Catch.Kebiasaannya anak-anak kita menunggu selama sebulan, 3 minggu, 2 minggu, atau seminggu sebelum sesuatu peperiksaan berlansung untuk bersedia? Mengapa kita tidak bermula dari sekarang?

Adakah kita boleh mengingati semua perkara dalam masa yang singkat? Sudah tentu tidak.

Ambil satu analogi yang merupakan realiti. Macam mana seseorang boleh dengan mudahnya menghafal sesuatu lagu? Caranya mudah, jadikan mendengar lagu tersebut sebagai kebiasaan, untuk kuatkan lagi ingatan, kita berikan panduan dalam bentuk lirik. Ulanglah dalam tiga ke lima kali, kita akan boleh menghafal lagu tersebut dengan mudah, betul?
Masih belum terlambat untuk kita mengubah corak dan stail pendidikan anak-anak kita. Ada bermacam buku rujukan yang boleh kita jadikan alternatif untuk anak-anak kita.
Ok kita cuba lihat review ebook Kertas Soalan Ramalan Matematik.UPSR,PMR dan SPM 2010 Review:
Berbaloi atau Tidak?
Kertas Soalan Ramalan Matematik Maths Catch ini mengandungi 4 pakej iaitu Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 UPSR, Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 PMR,Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 SPM,Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 ADD MATHS SPM.
Antara yang menarik tentang soalan keluaran Maths Catch ini adalah ianya adalah soalan yang telah pun dibuat analisis berdasarkan soalan peperiksaan sebenar dan peperiksaan percubaan negeri yang lepas lepas.Apa yang menarik lagi setiap soalan juga dibekalkan bukan sahaja analisis tetapi juga tajuk bab bagi memudahkan pelajar mengulangkaji.Maklumlah tak kenal tajuk macam mana nak tahu formula apa yang patut digunakan.betultak?

Miliki pakej produk terbaik dan Berkualiti bagi tahun 2010 terutamanya KOLEKSI peperiksaan sebenar kerana ianya akan banyak membantu anda untuk membuat persediaan bagi menghadapi peperiksaan sebenarnya >>>>

Offline Profile Quote Post Goto Top
 
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · EDUCATION/PENDIDIKAN · Next Topic »
Add Reply

JUMLAH PENGUNJUNG (VISITOR) SETAKAT INI:
................................................................................................................................................................
My Topsites List Search Engine Submission & Optimization Search Engine Submission and Internet Marketing
................................................................................................................................................................