Welcome Guest [Log In] [Register]
BARU DIBUKA! Klik butang Like dan temui ribuan pengguna laman web ini.
Tawaran Iklan Di bawah Ini Akan Tamat Pada Bila-bila Masa:


Add Reply
eBUKU 54 POSISI BERSETUBUH. ( The Lover’s Guide To
Topic Started: Sat Feb 18, 2006 3:09 am (18,740 Views)
lelakimaskulin
Kadet Junior
INGIN MENAMBAH PENGETAHUAN ILMU JIMAK ANDA ??
INGIN MENJADI LELAKI MASKULIN YANG LEBIH DIHORMATI
DAN DISAYANGI OLEH PASANGAN ANDA ??

Ilmu Senggama/Persetubuhan adalah ilmu yang tinggi kerana ia merangkumi kehidupan manusia bertamadun. Akan tetapi ia adalah satu ilmu yang paling sukar untuk dipelajari serta diajarkan kerana batas-batas tertentu. Yang sepatutnya belajar merasai bahawa dia sudah pun mengetahuinya secara semulajadi dan yang sepatutnya mengajar amat berhati-hati dalam memilih siapa muridnya. Maka ia menjadi satu cabang ilmu yang unik dengan sifatnya itu. Dengan mengetahuinyalah zuriat berkembang zaman berzaman seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku disebalik fenomena itu.

PRODUK 1 : eBUKU RAHSIA TERBUKA LELAKI MASKULIN.
Muka surat : 58 mukasurat.
Format : Microsoft Word.
Harga Promosi : RM10.00
Promosi Terhad : Bayar dengan kad reload 019-celcom yg bernilai RM10.00
Dapatkan dan ketahui isi kandungan ebuku RAHSIA TERBUKA LELAKI MASKULIN yang mengupas Ilmu Senggama/Persetubuhan yang dapat membantu anda menambah kualiti diri supaya menjadi lelaki yang lebih hebat !!

Antara kandungan ialah :
1 - Teknik Memanjang dan Membesarkan Zakar - Ketahui 2 kaedah serta teknik yang boleh memanjangkan zakar anda menjadi 1-3 inci lebih panjang dari keadaan asal serta ianya kekal pada saiz tersebut.
2 - Teknik Penguatan Otot-Otot Zakar - Pelajari teknik penguatan otot-otot zakar yang penting ini kerana ianya dapat mengawal pancutan mani mengikut kawalan kita serta membuatkan mani terpancut dengan daya yang lebih kuat seperti satu tembakan. Ini akan dapat memberi lebih kenikmatan kepada pasangan anda.
3 – Komponen Zakar serta Fungsinya - Kenali komponen zakar anda seperti gigi zakar, biji zakar dll serta fungsinya.
4 - Zakar Yang Sentiasa Bertenaga - Ketahui standart umum yang diletakkan mengenai tingkat ketegangan zakar serta kaedah menguji zakar ketika tegang.
5 – Sudut Zakar Mengikut Usia Dan Tahap Kesihatan - Kaedah mengukur sudut zakar iaitu kedudukan zakar ketika menegang serta kaitan yang menunjukkan hubungan tahap kesihatan seksual dan umur biologikal seorang lelaki.
6 – Rahsia Ilmu Nafas Kuatkan Tenaga Batin - Ketahui rahsia ilmu nafas serta cara bernafas yang betul. Pelajari cara pernafasan dalaman untuk bertahan lama semasa berjimak kerana berjimak memerlukan stamina yang berpanjangan serta ketahanan.
7 - Senaman Tenaga Batin berserta Ilustrasi - Pelajari 13 jenis Senaman Harimau serta 10 jenis Senaman Kucing untuk merawat masalah lemah tenaga batin serta memelihara kekuatan dan kesihatan tenaga batin.
8 – Panji Teruna - Amalan Melayu Lama mengenai cara menjaga kesihatan tenaga batin yang elok diamalkan oleh lelaki terutamanya yang mahu berumahtangga.
9 – Petua Penjagaan Tenaga Batin - 14 jenis petua yang secara umum baik untuk diamalkan oleh semua golongan kaum lelaki, samaada yang telah menempuh masalah atau dalam proses merawat mahupun yang belum pernah menempuhi sebarang masalah tenaga batin!
10 – Membangkitkan Syahwat Suami - Ketahui bagaimana kaedah supaya isteri berupaya untuk membangkitkan keghairahan suami sebelum berjimak.
11 – Petua Dayungan Senggama - 7 bentuk dayungan semasa berjimak untuk menambah kenikmatan semasa bersetubuh.
12 – Petua Melambatkan Pancutan Mani - Ketahui perkara-perkara yang mempengaruhi dan menyebabkan pancutan mani awal serta kaedah untuk melambatkan pancutan mani.
13 – Ilmu Kemutan Faraj. - Kemutan faraj yang berkesan dapat memberi kenikmatan yang tidak terhingga semasa jimak. Ianya dapat dinikmati bukan sahaja oleh suami tetapi juga oleh isteri. Boleh dikatakan semua wanita tahu apa itu kemutan faraj dan boleh mengemut, namun kemutan yang tidak terlatih mengikut cara yang betul tidak bertenaga dan tidak mempunyai kesan seperti diharapkan.
14 – Mengenal Ghairah Faraj - Proses perubahan peringkat keghairahan yang patut diketahui bagi membolehkan para suami menjimak isteri tepat pada masanya.
15 – Nafsu Jimak Seorang Wanita - Objektif mengetahui 3 tempat nafsu iaitu Nafsu Dalam, Nafsu Luar serta Nafsu Badan supaya dapat dilakukan tindakan yang sesuai untuk satu-satu tempat rangsangan dan mengenal pasti cara mempertingkatkan keghairahan isteri.
16 – Rahsia Dinding Faraj Wanita - Ilmu mengenai Dinding Faraj berguna bagi mengetahui kaedah yang bersistem dan berkesan untuk memuaskan isteri semasa bersetubuh.
17 – Rahsia Bahagian Sebelah Kiri Wanita - Masyarakat Melayu dahulu menyatakan bahawa bahagian yang kiri adalah bahagian kelemahan wanita dan mudah dirangsang.


PRODUK 2 : eBUKU 54 POSISI BERSETUBUH. ( The Lover’s Guide To Sexual Positions )
Muka surat : 54 mukasurat. ( 58 gambar berwarna - model manusia sebenar. )
Format : Microsoft Word.
Harga Promosi : RM10.00
Promosi Terhad : Bayar dengan kad reload 019-celcom yg bernilai RM10.00


Anda berpeluang untuk memiliki eBuku panduan menarik ini yang telah banyak membantu orang ramai menikmati keseronokan kehidupan berkelamin. Ia berupaya memberi panduan dan idea baru yang bernas untuk menambah cara dan keseronokan bersama semasa berhubungan intim dengan pasangan anda. Ramai orang yang hanya mengetahui dan mengamalkan 1-3 posisi sahaja. eBuku ini menawarkan lebih 50 posisi yang praktikal dan pastinya menyeronokkan. DIJAMIN !! Raikan cinta dan semarakkan hubungan kelamin suami-isteri dengan mencuba pelbagai posisi-posisi baru dan nikmati hubungan yang lebih bermakna dengan pengalaman-pengalaman indah ini...

eBuku ini di dibahagikan kepada beberapa bahagian : Lelaki di Atas, Wanita di Atas, Sebelah-Menyebelah, Dari Belakang, Posisi Duduk, Posisi Berdiri serta Posisi Lanjutan....ENJOY IT !!

PROSES BAYARAN DAN PENGHANTARAN :

1- Emailkan no pin 16 digit celcom yang bernilai RM10.00 ke [email protected]
2- Pastikan anda menggunakan email anda sendiri semasa menghantar no pin kerana eBuku yang dipesan akan dihantar ke email tersebut selepas no pin tersebut disahkan boleh digunakan.
3- Sila nyatakan Produk 1 @ Produk 2 sebagai tajuk email yang anda kirim itu.

PEMBAYARAN MELALUI MAYBANK :

1- Buat pembayaran kepada Fauzi bin Awang, No Akaun : 156094014323.
2- Hantar maklumat pembayaran seperti jumlah pembayaran, tarikh dan masa kepada [email protected]
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · PRODUCT/BARANG-BARANG · Next Topic »
Add Reply

JUMLAH PENGUNJUNG (VISITOR) SETAKAT INI:
................................................................................................................................................................
My Topsites List Search Engine Submission & Optimization Search Engine Submission and Internet Marketing
................................................................................................................................................................